• +90 545 101 13 53

  • info@merginturizm.com

  • Cevizli Mah. Bayraktar Sok. No.5 – 7/6 Kartal / İSTANBUL

  • Günün 24 saati birçok fabrika, işyeri ve okula bünyesinde kiralık olarak çalıştırdığı ve şirket öz malı olan TSE normlarındaki araçlarıyla hizmetin aksamaması ve kaza oranı sıfır olarak hizmet vermektedir. Firmamız hizmet sunumu esnasında servis araçları arasındaki koordinasyonu sağlamak için 1990 yılında İç İşleri Bakanlığı' na bağlı Telsiz Genel Müdürlüğü' nden onaylı, her türlü izinleri alınmış telsiz ağını araçlarına kurmuştur.

    Araçlara monte edilen bu telsizler role sistemi sayesinde İstanbul' un her noktasından telsizli araçlar ve fabrikalar, 24 saat merkez ile el telsizleri bulunan şirket yöneticileri ile iletişim kurmaktadır. Teknolojinin sürekli geliştiği çağımızda, telsiz sisteminin yanı sıra bütün araçlarımızda mobil vey GSM telefon bulundurma zorunluluğu vardır.Ayrıca tüm servis araçlarımız GPS sistemi ile donatılmış olup uydu üzerinden araçlarımız sürekli takip edilmektedir.

    Firmamız bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerle, hizmette daima güveni ve kaliteyi ön planda tutarak, taşımacılıkta çağdaş şirket anlayışı geliştirmeye çalışmıştır.

    Seçkin referanslarımıza vermiş olduğu hizmetler ile kazanılan kaliteli hizmet anlayışının yanında firma yönetim kadrosu taşımacılık sektöründe tecrübe kazanmış, ayrıca toplum içerisinde sosyal faaliyetler göstermekte olan seçkin yöneticilerden oluşmaktadır.